Gemeente Rijssen-Holten
Laden...

Digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Digitaal loket

De gemeente Rijssen-Holten wil haar burgers graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Speciaal hiervoor is er binnen de gemeente een Digitaal loket. Dit loket vormt het centrale aanspreekpunt voor onze burgers. U als burger bepaalt hoe u wilt worden geholpen, is het persoonlijke aandacht dat u vraagt dan komt u voor afspraak naar het gemeentehuis. Wilt u snel en eenvoudig geholpen worden dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week u antwoord vinden in het digitale loket.

Bij veel producten in het digitaal loket worden formulieren aangeboden die u digitaal in kunt vullen. Door gebruik te maken van DigiD / eHerkenning biedt dit ons de mogelijkheid om de formulieren alvast vooraf te vullen met uw persoonsgegevens . Dit scheelt u extra werk en het voorkomt fouten.

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw indentiteit kan verifieren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.
eHerkenning is het digitale systeem voor het bedrijfsleven. eHerkenning regelt de digitale herkenning van bedrijven die een overheidsdienst gebruiken.

Het digitaal loket biedt informatie over alle producten en diensten van de Gemeente, ook informatie waar geen product aanvraag aan is verbonden. De producten die u digitaal kunt aanvragen staan hieronder. Deze verwijzen direct naar het digitale formulier.

Contact

Tel: (0548) 854 854
Fax: (0548) 854 855
E-mail: gemeente@rijssen-holten.nl

Bezoekadres:
Schild 1, 7461 DD Rijssen

Postadres:
Postbus 244, 7460 AE Rijssen

Wet openbaarheid van bestuur

Servicenormen

Navigatieadres parkeergarage

Openingstijden

Digitale afvalwijzer

we helpen

Banner we helpen

Veiligheid

banner veilig

Twitter Rijssen-Holten

Basis-banner_klein

Geldzorgen

Banner Geldzorgen3

Toerisme

toerisme

Gemeentelijk meldpunt

gemeentelijk-meldpunt

Wmo

banner-wmo-aan-de-bal-2