Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lintjesregen 2023

Dit nieuwsbericht is verlopen.
4 mei 2022

Koninklijke Onderscheidingen Algemene Gelegenheid

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor de Lintjesregen op woensdag 26 april 2023 kunt u nu al de aanvragen indienen bij de burgemeester. Dit kan tot uiterlijk woensdag 1 juni 2022.

Wie kan een Koninklijke Onderscheiding aanvragen?

Iedereen kan een onderscheiding aanvragen voor een inwoner of inwoonster van de gemeente Rijssen-Holten. Als u plannen in die richting heeft, is het verstandig eerst contact op te nemen met het bestuurssecretariaat van onze gemeente. Daar kunnen de medewerkers u in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad van dien aard zijn dat u een voorstel kunt indienen. Ook leggen zij u dan precies uit hoe u te werk moet gaan.

Aanvragen indienen vóór 1 juni 2022

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk dat u uw aanvraag op tijd indient. Voor uitreiking bij de Lintjesregen op woensdag 26 april 2023 vragen wij u uw verzoek vóór woensdag 1 juni 2022 bij de burgemeester in te dienen. Aanvragen die later binnenkomen kunnen we niet meer in behandeling nemen.

Wilt u een Koninklijke Onderscheiding aanvragen voor een andere gelegenheid? Dien dan uw aanvraag minimaal 6 maanden voor de beoogde uitreikingsdatum bij de burgemeester in.

Indienen voorstel of vragen? Neem dan contact op

Over het indienen van een voorstel en met vragen kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat:

  • Jenny Holtrop : (0548) 854 462 of j.holtrop@rijssen-holten.nl.
  • Aafke Smit: (0548) 854 468 of a.smit@rijssen-holten.nl