Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwe website gemeente Rijssen-Holten

Dit nieuwsbericht is verlopen.
10 februari 2022

De gemeente Rijssen-Holten heeft vanaf vandaag een nieuwe website. Op de website is onder andere informatie te vinden over het digitale portaal Mijn Rijssen-Holten, een afspraak maken en gemeentelijke producten, zoals het aanvragen van een paspoort. Daarnaast is informatie te vinden over het college en de raad.

Wethouder Bert Tijhof is blij met de komst van de nieuwe website: “De nieuwe website is klaar, het is een plaatje geworden! Met deze website is Rijssen-Holten weer helemaal bij de tijd en kunnen we onze digitale dienstverlening goed bereikbaar maken voor mensen met visuele of andere beperkingen. Ook is de zoekfunctie geoptimaliseerd. Hierdoor is informatie zoeken voor de websitebezoeker makkelijker geworden.”

Digitaal toegankelijk voor iedereen

We vinden het belangrijk dat de website voor iedereen digitaal toegankelijk is. Daarom blijven we hier continu aan werken. Digitale toegankelijkheid houdt in dat iedereen gebruik kan maken van de mogelijkheden die het internet, computers en smartphones bieden. Digitale toegankelijkheid brengt ook algemene voordelen met zich mee: denk aan ondertiteling bij video’s op momenten dat je je geluid niet aan kan hebben staan.

De website blijft in beweging

De nieuwe website blijft in beweging, omdat we blijven werken aan verbeteringen. Zo worden binnenkort inwoners gevraagd om de website te testen. We blijven het gebruik van de website onderzoeken, zodat deze eenvoudig kan worden aangepast naar de behoeften van de bezoekers. Daarnaast kan iedereen via de feedbacktool laten weten wat de ervaring is van het websitebezoek.