Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dag van de Ondernemer Rijssen-Holten

De afgelopen edities van de Dag van de Ondernemer nog een keer herbeleven? Dat kan! Bekijk hieronder de foto’s en aftermovies.

2022

Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, werden de lokale aanjagers van de economie in Rijssen-Holten bij Lucky in de spotlights gezet.

De gemeente Rijssen-Holten organiseerde in samenwerking met de Rabobank een lunch- en netwerkbijeenkomst. Burgemeester Arco Hofland opende voor de laatste keer in deze functie de talk tussen Robin Geerdink, directeur Rabobank Rijssen-Enter, en wethouder Bert Tijhof, onder leiding van dagvoorzitter Martin Steenbeeke. De talk werd opgevolgd door een inspirerend en openhartig verhaal van Erik Nieuwenhuis, geboren getogen Rijssenaar en directeur van het digitaal platform 12Build, gevestigd in Nijverdal.

Na afloop was er nog tijd voor vraagstelling en onderlinge ontmoeting. Iedere bezoeker kreeg als presentje een chocoladeletter, gemaakt door Twente Decadente. Daarmee steunt de gemeente Rijssen-Holten de sponsoractie van R4D, Rijssen for Duchenne, die komend jaar plaatsvindt.

2019

2018