Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handige links

Ondernemersplein

Op initiatief van de rijksoverheid hebben diverse landelijke instanties zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Rijksdienst voor het wegverkeer, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie van Sociale Zaken met elkaar een digitaal bedrijvenloket ingericht, waar (startende) ondernemers informatie kunnen vinden. U vindt deze informatie op Ondernemersplein.nl

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel beheert niet alleen het handelsregister, maar ondersteunt ondernemers ook met vragen op het gebied van de start c.q. overname van een bedrijf, internationale handel, innovatie en financiering. 

Het dichtstbijzijnde filiaal is gevestigd in Enschede: Hengelosestraat 585, 7521 AG Enschede

U vindt steeds meer informatie van de Kamer van Koophandel op haar website www.kvk.nl en op Ondernemersplein.nl. Daarnaast kunnen startende ondernemers deelnemen aan cursussen en online-seminars over uw start als freelancer/zzp’er, de financiering van uw bedrijf of het starten van een webshop.

Overige adressen

Informatie over het beginnen van een eigen bedrijf treft u ook aan bij Ondernemersplein.nl en het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid.

De Startversneller is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Door middel van coaching en opleiding ontwikkelen we je ondernemersvaardigheden, we attenderen je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van maximaal € 1000,-, die je in kunt zetten voor een coachingstraject. Daarnaast kun­ je een tweede voucher aanvragen voor het doen van een vakgerichte opleiding of training. De gemeente Rijssen-Holten ondersteunt dit initiatief vanuit de Provincie Overijssel. Als aangewezen ondernemershub worden in Rijssen-Holten intervisiebijeenkomsten gepland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Homan, via info@ilsehoman.nlof 06 4684 4895. Of bekijk de website: www.destartversneller.nl.