Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Twents Flex

Sinds 2 juli 2018 kunnen reizigers in Rijssen-Holten comfortabel en voordelig reizen met TwentsFlex, de nieuwe flexibele vervoersservice van Syntus (onderdeel van Keolis Nederland). Het flexibele buurtbussysteem wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. TwentsFlex is een innovatief samenwerkingsproject van Provincie Overijssel, Gemeente Rijssen-Holten en Keolis Nederland.

Wat houdt het in?

Reizigers in Rijssen-Holten kunnen van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 22.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 22.00 uur snel en voordelig reizen tussen de ruim 120 haltes in Rijssen-Holten. De prijs is € 2,- per rit. Door de inzet van tientallen vrijwilligers uit Rijssen-Holten, zijn verschillende bestemmingen binnen de gemeente goed bereikbaar. Er is bijna altijd wel een halte in de buurt. Binnen de bebouwde kom is er vrijwel overal een halte binnen 200 meter van elke woning. TwentsFlex rijdt niet volgens een vaste dienstregeling. Reizigers boeken vooraf een rit van halte naar halte. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten van reizigers. De bussen zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor acht personen.

Rit boeken?

Dat kan via de app TwentsFlex, de website www.twents.nl/flex of via telefoonnummer (088) 033 1401. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie?

Meer informatie over deze dienst, het boeken en overige vragen vindt u in op www.twents.nl/flex.