Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Op zoek naar een leuke bijbaan in de HR?

Heb jij zin om naast je HR-studie te ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat? En wil je aan de slag op het gebied van HR? Wij zoeken een enthousiaste student en HR collega om met ons te onderzoeken hoe wij nog aantrekkelijker kunnen worden als werkgever. 

Het betreft een functie tussen de 8 en 16 uur per week. Je kan hierbij zelf jouw uren, dagen en de plek waar jij je werk doet flexibel indelen zodat je dit goed kan combineren met jouw studie. Zo kan de ene week er anders uitzien dan de andere. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk en gemotiveerd HR team van 10 collega’s. Samen met onze collega Amber ga je met dit thema aan de slag.

Wil jij tijdens jouw studie relevante werkervaring op doen? En lekker bijverdienen? Je krijgt namelijk bruto € 14,- per uur en een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% bovenop je salaris. In eerste instantie voor de duur van 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Contact

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem contact op met Marlinda Timmerman via vacatures@rijssen-holten.nl of bel naar (0548) 85 45 19.