Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sollicitatieprocedure

Stap 1: je solliciteert

Wil je van een openstaande vacature bij Rijssen-Holten jouw nieuwe baan maken? Solliciteer dan vóór de genoemde datum door in de laatste alinea van de vacature op de link te klikken.

Goed om te weten

  • Na de sluitingsdatum verwijderen we de vacature van onze website. Wil je de vacaturetekst ook daarna nog kunnen nalezen? Sla de tekst dan op, bijvoorbeeld in Word.
  • We doen ons best om sollicitatieprocedures binnen 5 weken na publicatie van de vacature af te ronden.

Stap 2: wij gaan voor je aan de slag

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed ontvangen zijn. Na de sluiting van de vacature nemen wij de tijd om jouw cv en motivatie te lezen. We kijken niet alleen of jouw kwaliteiten matchen met de vacature waarop je gesolliciteerd hebt, maar ook of Rijssen-Holten bij jou past.

Stap 3: eerste kennismaking

Spreekt jouw profiel ons aan voor de vacature waarop je gesolliciteerd hebt? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek. Zien we helaas geen match, dan hoor je dat natuurlijk ook.

Goed om te weten

  • Wij vergoeden geen onkosten rondom jouw sollicitatie.

Stap 4: het vervolg

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, volgt er na het eerste kennismakingsgesprek nog een tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het uitgebreider over de functie, het team en je werkzaamheden én maak je kennis met je eventuele toekomstige collega’s.

Voor sommige functies is daarnaast een capaciteitstest en/of assessment of medische keuring nodig. Solliciteer je op een functie waarbij dit het geval is, dan laten we je dat weten.

Stap 5: contractvoorstel

Zijn wij enthousiast over jou en ben jij nog steeds enthousiast over de functie? Dan doen we je een mooi aanbod.

Stap 6: welkom bij Rijssen-Holten!

Iedereen die bij onze gemeente werkt, is in het bezit van een relevante en recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) – ook jij. We helpen je natuurlijk graag met de aanvraag. Heb je jouw VOG binnen, dan teken je je contract. Daarna werk je officieel voor Rijssen-Holten – welkom! Op een later moment leg je nog jouw ambtseed of -belofte af.