Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact

Veel van onze producten en diensten zijn digitaal beschikbaar. U kunt daarmee op het moment dat het u uit komt uw zaken met ons regelen. Bent u op zoek naar specifieke contactinformatie of openingstijden? Kijk dan hieronder bij de diverse thema’s.

Maak een afspraak

Wilt u een reisdocument verlengen of een rijbewijs aanvragen? Maak dan een afspraak. Via onze afsprakenmodule ziet u voor welke producten u allemaal een afspraak kunt maken op een dag en tijd die u het beste past.

Adres en openingstijden

Het gemeentehuis is elke werkdag open van 8.00-17.00 uur, op donderdag van 8.00-20.00 uur en op vrijdag van 8.00-12.00 uur. Het afhalen van bijvoorbeeld een reisdocument of rijbewijs kan zonder afspraak, voor de rest werken wij op afspraak.

Vraag ons

Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u mailen naar gemeente@rijssen-holten.nl.

Vragen over het ruimtelijk gebied kunt u rechtstreeks stellen via het formulier. Denk hierbij aan (ver)bouwen, slopen of bomen kappen.

Doe een melding

Wij doen er alles aan om de openbare ruimte zo goed mogelijk te beheren, schoon en veilig te houden. Is u iets opgevallen in uw omgeving waar wij verantwoordelijk voor zijn? Bijvoorbeeld: overhangend groen of losliggende tegels? Geef dit dan aan ons door.

Chat met ons

Op diverse momenten is het ook mogelijk om met ons te chatten. Als deze mogelijkheid beschikbaar is, ziet u rechts onderin een blauw balkje.

Bel ons

Heeft u een vraag of wilt u een melding doorgeven? Bel ons op (0548) 85 48 54.

Schrijf ons

Wilt u ons schrijven of mailen? Dat kan. Kijk voor de juiste gegevens op de pagina Contactgegevens.

Mijn Rijssen-Holten

Doet u digitaal zaken met ons? De eerste keer hebben wij hiervoor uw toestemming nodig. Lees meer hierover via de link Digitaal zaken doen.

Hulp nodig?

Wilt u iets bij ons aanvragen of regelen en heeft u daar hulp bij nodig? Kijk dan waar u terecht kunt met uw vraag.

Pers en woordvoering

Persvragen kunt u stellen door een e-mail te sturen naar pers@rijssen-holten.nl. Dit e-mailadres is actief tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Heeft u een spoedvraag buiten de kantooruren? Neem dan met 1 van de woordvoerders contact op.