Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Goed van Start! Bijeenkomst voor startende ondernemers

Ben je net gestart met je eigen bedrijf of heb je plannen om te starten? Kom dan naar onze Goed van start!-bijeenkomst bij De Stadsboerderij in Rijssen en laat je inspireren door collega-ondernemers.

  • Datum: 8 september 2022
  • Tijd: Vanaf 19.00 uur
  • Locatie: Stadsboerderij Rijssen
  • Aanmelden: Via ondernemer@rijssen-holten.nl (uiterlijk 2 september 2022)
  • Kosten: Gratis

Programma

Benieuwd hoe jij als ondernemer de wereld mooier kan maken? Mark de Lat van Eshuis Accountants,  Adviseurs én voorloper op het gebied van Ondernemen met Impact, inspireert met businessmodellen voor een betere wereld. Circulair en betekenisvol ondernemen; hoe bed je dit in je businessmodel in? Mark neemt je mee aan de hand van praktische voorbeelden.

Ook krijg je tijdens de Goed van Start!-bijeenkomst informatie over een 3-daags programma waaraan je dit najaar als startende ondernemer mee kunt doen. Als je deelneemt aan dat programma krijg je onder andere handige tools en informatie op het gebied van leiderschap, marketing en financiën. Het 3-daagse programma wordt verzorgd door businesscoach Ilse Homan (van Businessclub Bij de Tijd) en drie vakspecialisten.

De bijeenkomst op 8 september 2022 sluiten we uiteraard af met gezellige netwerkborrel.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je dan uiterlijk vrijdag 2 september 2022 aan door een e-mail te sturen naar ondernemer@rijssen-holten.nl. In de week van 5 september 2022 ontvang je een e-mail met verdere informatie over het programma.

Nieuwsbrief ondernemers

Ben je al bekend met de nieuwsbrief voor ondernemend Rijssen-Holten? Hierin staat informatie van én voor onze ondernemers. Wil je de nieuwsbrief voortaan ook in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan:

Aanmelden voor nieuwsbrief