Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Asbestbodemsanering

Inwoners en bedrijven die vermoeden dat er asbest in de bodem van hun perceel zit, kunnen contact opnemen met Projectbureau BAS (bodemasbestsanering):

www.bodemasbestsanering.nl
BAS@hofvantwente.nl
0547 858 585
De Höfte 7, 7471 DK, Goor

Projectbureau BAS ruimt het asbest in de bodem op voor de provincie Overijssel en de gemeenten Rijssen-Holten, Wierden, Borne, Hellendoorn, Haaksbergen, Twenterand en Hof van Twente.

Denkt u dat er asbest in de grond van uw perceel zit? Dan kunt u het volgende doen:

  1. In het schema van projectbureau BAS ziet u of u recht heeft op een gratis bodemonderzoek. Heeft u recht op een gratis bodemonderzoek? Maak dan een afspraak met projectbureau BAS.
  2. Heeft u geen recht op een gratis bodemonderzoek? Laat deze dan zelf uitvoeren door een professioneel bedrijf. Op de website van projectbureau BAS leest u hoe u een professioneel bedrijf vindt.
  3. Blijkt uit onderzoek dat er teveel asbest in de grond van uw tuin zit? Maak dan een afspraak met projectbureau BAS. Tijdens het gesprek hoort u wat projectbureau BAS voor u kan doen.
  4. Projectbureau BAS maakt afspraken met u over het verwijderen van het asbest. Hier zet projectbureau BAS een aannemer voor in. De aannemer verwijdert de grond met asbest en brengt het weg. U krijgt nieuwe, schone grond terug.
  5. Nadat de aannemer het asbest heeft opgeruimd, krijgt u van projectbureau BAS een brief waarin staat dat uw grond schoon is. U betaalt zelf voor het opnieuw inrichten van uw tuin.