Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrieven zijn bedoeld om u op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen en belangrijke informatie over verschillende onderwerpen binnen onze gemeente. Of u nu inwoner of ondernemer bent. Hieronder kunt u zien welke nieuwsbrieven er zijn.

Wilt u zich afmelden voor 1 van onze nieuwsbrieven? Gebruik dan de link ‘afmelden’ onderaan de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief asielzoekerscentrum Rijssen-Holten

Via deze nieuwsbrief informeren wij u over allerlei zaken die te maken hebben met het asielzoekerscentrum. Wilt u deze nieuwsbrief ook per mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Nieuwsbrief zoekgebied windenergie

Via de nieuwsbrief Voorkeursgebied windenergie houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over dit onderwerp. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier.

Nieuwsbrief Opbroek

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van het Opbroek, blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief voor ondernemers

Via deze korte nieuwsbrief informeren wij u over allerlei zaken die te maken hebben met het ondernemerschap in onze gemeente. Wilt u deze ‘Nieuwsflits’ ook per mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier.

Nieuwsbrief erfgoed

Bent u eigenaar van een monument? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis monumentenschildje. U blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste informatie voor eigenaren:

  • acties vanuit de gemeente;
  • wetgeving en wetswijzigingen;
  • Open monumentendag;
  • subsidiemogelijkheden