Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kom in de herfstvakantie het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal ontdekken!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
20 oktober 2023

Ontdek het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal in de prachtige kleurige herfst tijdens de Beleefweek van 21 tot en met 29 oktober. Geniet van het bos en de heide, de prachtige vergezichten, landschappen en de dynamische rivier De Regge.

Van alles te doen voor jong en oud

De Beleefweek is een ontdekkingstocht door een groot gebied. Van Ommen tot Diepenheim en van Raalte tot Almelo. Er worden meer dan 40 activiteiten georganiseerd, waarvan 20 speciaal en alleen te boeken in deze Beleefweek. Uniek dus!

Dit is er allemaal te doen tijdens de Beleefweek

Ga varen op de Regge met zonsopkomst, ontdek de ontstaansgeschiedenis van voormalig sanatorium Krönnenzommer, fiets een ontdekkingstocht met lekkers uit de streek of ga op zoek naar de schaapskudde. Dit is maar een kleine greep uit alle activiteiten die worden georganiseerd. Voor kinderen zijn er ook allerlei leuke doe activiteiten zoals bushcraft survivallen of een kijkje nemen op de boerderij. Ook als volwassene kunt u uw handen uit de mouwen steken en de boswachter helpen. U komt dit mooie gebied och ook verder ontdekken?

Meer informatie over de beleefweek en alle activiteiten vindt u op www.sallandseheuvelrug.nl/beleefweek.