Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enthousiaste en milieubewuste ambassadeurs gezocht voor GroenDoen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
8 februari 2022

De gemeente zoekt enthousiaste ambassadeurs voor het project GroenDoen. Met GroenDoen zet de gemeente samen met inwoners de verduurzaming van Rijssen-Holten op de kaart.
Passend bij de ondernemende cultuur komt er een geheel eigen aanpak. En van deze aanpak kun jij het gezicht worden.
GroenDoen is ontstaan na het proces windenergie van voorjaar 2021. De hoge urgentie werd gevoeld en uitgesproken om alternatieve energiebronnen aan te boren, op zoek te gaan naar vormen van energiebesparing en de CO2-uitstoot terug te dringen. De actiegroepen tegen de windmolens verenigden zich deze zomer samen met de gemeente en maakten een Plan van Aanpak Energietransitie.
Met de communicatiecampagne GroenDoen willen we iedereen in Rijssen-Holten bewustmaken en bij het project betrekken.

Ambassadeurs gezocht

Wie kunnen de boodschap beter overbrengen dan mensen uit Rijssen-Holten zelf? Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die op een bepaald gebied actief ‘GroenDoen’. We zoeken milieubewuste jongeren, ondernemers die kleine klimaatstappen zetten of zelfs energieneutraal werken, inwoners die al jaren ‘GroenDoen’. Kortom, koplopers.

Wil jij ambassadeur worden? Dan interviewen we je graag en maken we professionele foto’s. Ook kunnen we een filmpje met je maken. Of misschien vind je het leuk om aanwezig te zijn bij een bijeenkomst.
Ben jij enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met communicatie@groendoenwij.nl.