Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gratis workshops Niet/Wel lekker in je vel

Dit nieuwsbericht is verlopen.
17 mei 2022
Diversity Teenagers Friends Friendship Team Concept

Een elastiekje knapt niet zomaar, maar de rek kan er wel uit. Zo kan jouw hoofd haar mentale veerkracht soms ook verliezen. Hoe krijg je weer balans tussen draaglast en draagkracht? Met 1 van de gratis workshops van Impluz voor inwoners van Rijssen-Holten versterk je jouw persoonlijke en psychische veerkracht.

23 mei: Samen op pad

Soms vallen de vertrouwde dingen weg; omdat u even de energie niet heeft of heeft gehad om ze te onderhouden of vast te houden. Zo kan dat ook gaan met uw sociale netwerk. U kunt ineens bemerken dat u niet weet waar en hoe te beginnen om dit weer op te bouwen, uit te breiden of aan te gaan.
De eerste stap om nieuwe contacten te leggen is vaak lastig. Jezelf in beweging brengen, jezelf motiveren dat is met een groep vaak makkelijker. Daarom biedt Impluz deze workshop aan waarin u – samen met anderen – letterlijk en figuurlijk op pad gaat. U krijgt handvatten en oefeningen die helpen bij het vinden en maken van nieuwe contacten en u leert omgaan met teleurstelling.  Zorg bij deze workshop voor goede wandelschoenen en -kleding. Meer informatie en aanmelden voor deze workshop kan op de website van Impluz.

7 juni: (This is) MY LIFE

Ziet u (soms) ook enorme beren op de weg, die u belemmeren om uw leven te leiden zoals u wilt of wenst? Obstakels die de huidige maatschappij met zich meebrengt of obstakels door negatieve gedachten over gebeurtenissen uit het verleden, dit kost meestal bakken met energie, maar u schiet er zelf weinig mee op. In deze work-out van Impulz gaat u aan de slag met welke waarden voor u echt van belang zijn in uw leven. Waar heeft u wel en geen invloed op. En maak kennis om op een zachtaardige manier om te gaan met gedachten, gevoelens, terwijl u op weg bent om uw doelen en dromen te verwezenlijken. Meer informatie en aanmelden voor deze workshop kan op de website van Impluz.