Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kennismakingsavonden voor nieuwe inwoners

Dit nieuwsbericht is verlopen.
27 januari 2023

Voor het eerst sinds de coronapandemie organiseren wij weer kennismakingsavonden voor nieuwe inwoners. Dat doen we samen met het Rijssens Museum en de Oudheidkamer Hoolt’n. Iedereen die sinds 2020 in onze gemeente is komen wonen, is van harte welkom.

Tijdens deze avonden krijgt u informatie over onze gemeente en de gemeenteraad. Ook kunt u kennis maken met Arco Hofland, onze huidige burgemeester. Tot slot komt u meer te weten over de geschiedenis van Rijssen of Holten. Na afloop kunt u nog even gezellig napraten en genieten van een drankje en een hapje.

Een avond in Rijssen en in Holten

Dit jaar organiseren wij twee avonden: één in Rijssen en één in Holten. Kunt u niet aanwezig zijn bij de avond in uw eigen woonplaats? Dan bent u van harte welkom op de andere avond.

Datum: dinsdag 7 februari
Tijd: 19:30-21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: Rijssens Museum, Kasteellaan 1, Rijssen

Datum: dinsdag 14 februari
Tijd: 19:30-21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: Oudheidkamer Hoolt’n, Dorpsstraat 25-27, Holten

Aanmelden

Iedereen die sinds 2020 in onze gemeente is komen wonen, is van harte welkom. Wilt u komen? Dan kunt u zich tot en met dinsdag 31 januari aanmelden:

Uitnodigingen

Wij hebben voor deze kennismakingsavonden per ongeluk aan meer mensen een uitnodiging gestuurd dan de bedoeling was. Mogelijk heeft u een uitnodiging gekregen, hoewel u al lang in onze gemeente woont. Onze excuses daarvoor.