Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kent u ons inwonerspanel al?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
31 mei 2023

Sinds 2016 kunnen inwoners van onze gemeente zich aanmelden voor het inwonerspanel. Hierin vragen we inwoners 3 tot 6 keer per jaar om mee te denken over ons beleid. Afgelopen maart hebben inwoners meegedacht over het panel zelf.

Hoe zag het onderzoek eruit en wat zijn de uitkomsten?

Wat is de reden dat inwoners aan een panel deelnemen, zijn de vragen in begrijpelijke taal gesteld, welke onderwerpen vinden inwoners belangrijk om over mee te denken en welke tips hebben deelnemers om het panel te verbeteren? Deze vragen kwamen voorbij in het onderzoek. De vragenlijst is door 420 panelleden ingevuld.

We zien dat inwoners vooral graag meepraten over de leefbaarheid in de buurt, duurzaamheid en klimaat, veiligheid, dienstverlening en verkeer. De doelgroep tot 30 jaar wil vooral meepraten over de leefbaarheid in de buurt, woningbouw en duurzaamheid en klimaat.

Waar vind ik meer informatie over de onderzoeken en kan ik ook lid worden?

Via www.rijssen-holten.nl/panel vindt u alle informatie over het panel in onze gemeente, waaronder de onderzoeken.

Wij nodigen u van harte uit om ook lid te worden van het panel! Hoe meer mensen hun mening geven, hoe beter wij weten wat onze inwoners willen. Zo helpt u ons om beleid te maken dat aansluit bij onze gemeente en uw wensen.

Aanmelden kan via www.rijssen-holtenpanel.nl.