Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Koninklijke onderscheidingen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
3 mei 2023
Van links naar rechts op de foto: mevrouw Altena, de heer Altena, mevrouw Boers, de heer Boers, burgemeester Van Houdt, mevrouw Dannenberg, de heer Dannenberg, de heer Pap, mevrouw Pap.

Tijdens de lintjesregen op 26 april kregen 4 inwoners van Rijssen-Holten een Koninklijke Onderscheiding. Jan Altena, Johan Boers en Gerrit Pap zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor hun werkzaamheden bij verschillende maatschappelijke organisaties. Gerrit Dannenberg werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij zet zich onder andere in voor het behoud van de Twentse taal en historisch erfgoed in onze gemeente.

Vraag een lintje op tijd aan

Als u ook iemand kent die een lintje verdient, kunt u een aanvraag doen. Wilt u dat het lintje wordt uitgereikt tijdens de lintjesregen op 26 april 2024? Dan kunt u de aanvraag tot 31 mei 2023 inleveren. Is het de bedoeling dat het lintje tijdens een andere gelegenheid wordt uitgereikt? Vraag het lintje dan minstens 6 maanden vooraf aan.

Neem van te voren contact op

Het is verstandig om contact op te nemen met het bestuurssecretariaat voordat u aan uw aanvraag begint. Zij kunnen u in grote lijnen vertellen of iemand een lintje kan krijgen. Ook leggen zij u precies uit wat u moet doen. Neem contact op met Jenny Holtrop (0548) 85 44 62, of Jannie Maalderink (0548) 85 44 61. U kunt ook mailen naar bestuurssecretariaat@rijssen-holten.nl.