Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Loting starterswoning en kavels Het Opbroek

Dit nieuwsbericht is verlopen.
11 mei 2022

Op woensdag 15 juni 2022 om 19.30 uur vindt de loting van 1 starterswoning en 16 gemeentelijke kavels in Het Opbroek plaats. De starterswoning en de kavels worden toegewezen aan deelnemers van de loting. Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis bouwt de starterswoning.

Aanmelden loting

Wilt u deelnemen aan de loting van deze woning of kavels? Dan kunt u zich tot uiterlijk woensdag 25 mei, 12.00 uur aanmelden bij de gemeente. Het aanmeldformulier vindt u op www.rijssen-holten.nl/lotingopbroekjuni2022.

Toewijzingsprocedure

De volgorde van toewijzing wordt bepaald door middel van loting, uitgevoerd door de notaris. Bij de bevestiging van uw deelname aan de loting ontvangt u een nummer. Met dit nummer neemt u deel aan de loting. Meekijken met de loting kan via raad.rijssen-holten.nl/uitzendingen. Als de loting bepaalt dat aan u een woning of kavel wordt toegewezen, krijgt u een optie tot en met maandag 27 juni 2022, 12.00 uur. Uiterlijk deze datum bevestigt u de optie of wijst u deze af.

Meer informatie

Aan deelname aan de loting en aankoop van de woning of kavel zijn voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden voor deelname, meer informatie over de toewijzingsprocedure, een overzicht van de woning- en kavelprijzen en het aanmeldformulier vindt u op www.rijssen-holten.nl/lotingopbroekjuni2022. Informatie over de ligging van de woning en kavels vindt u op www.rijssen-holten.nl/opbroek.