Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwjaarswens 2023

Dit nieuwsbericht is verlopen.
28 december 2022

Het jaar 2022 is bijna afgelopen en 2023 staat voor de deur. De burgemeester en het college wensen u allen een fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2023.

Burgemeester Arco Hofland: “Het afgelopen jaar heeft veel uitdaging met zich meegebracht. Zoals de oorlog in Oekraïne en de daarop volgende energiecrisis. Het is daarom heel bijzonder om te zien hoe de vele vrijwilligers in onze gemeente zich hebben ingezet voor een ander. Zo zijn wij bijvoorbeeld diep onder indruk van de manier waarop de Oekraïense vluchtelingen zijn opgevangen in onze gemeenschap. Dank u wel.”

Een jaar van verandering

“Het aankomende jaar staat in het teken van verandering. Begin 2023 neem ik na 13 jaar afscheid als burgemeester van Rijssen-Holten. Ik heb mij altijd met hart en ziel betrokken gevoeld bij deze mooie gemeente. Maar het is ook goed dat iemand anders op die stoel gaat zitten. Het is tijd om het stokje door te geven in het nieuwe jaar,” aldus burgemeester Hofland.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Wij begroeten u graag op 2 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rijssen-Holten, van 17.00 tot 19.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Rijssen. Meer informatie over de nieuwjaarsreceptie vindt u op www.rijssen-holten.nl/nieuwjaarsreceptie.