Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Boostervaccinatie; maak online een afspraak

Dit nieuwsbericht is verlopen.
12 januari 2022

Corona heeft nog steeds vat op ons leven. En met alle nieuwe varianten die opduiken wordt de uitdaging om het virus te beheersen nóg groter. Daarom heeft de overheid besloten een boostervaccinatie aan te bieden. Het is de bedoeling dat iedereen (die dat wil) vóór eind januari de booster krijgt. De GGD raadt aan om online een afspraak te maken, omdat het op dit moment erg druk is aan de telefoon.

Online een afspraak maken

U kunt een afspraak maken via www.coronavaccinatieafspraak.nl. U logt hiervoor in met uw DigiD. Na het maken van de afspraak krijgt u een bevestiging per mail. Daarin staan de locatie, het tijdstip en wat u mee moet nemen naar de afspraak.

Hulp bij het maken van een vaccinatieafspraak

Vindt u het moeilijk om online een afspraak te maken voor de boostervaccinatie? Vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving of bekijk de uitlegvideo op www.uitlegprikafspraak.nl.

Lukt het niet om zelf of met hulp van iemand uit uw omgeving een afspraak te maken? Dan kunt u terecht bij verschillende organisaties in onze gemeente, waar medewerkers klaar zitten om u te helpen: