Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Openingsweek De Koerbelt: maak kennis met het nieuwe zwembad!

25 mei 2023

Op 1 juni 2023 openen we officieel het nieuwe gebouw van zwembad De Koerbelt. Van 5 tot en met 11 juni 2023 vieren we dat samen met u als bezoeker van het zwembad tijdens de openingsweek. Het wordt een week met een feestelijk tintje. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Lees snel verder!

Een week vol activiteiten

De hele week zijn er verschillende momenten waarop u het nieuwe zwembad kunt ontdekken. Kom ontbijtzwemmen: start de dag goed met een verfrissende duik en een goed ontbijt. Kom op uw eigen tempo en op uw manier een baantje trekken tijdens het banenzwemmen. Of beleef uren zwemplezier met uw (klein)kinderen tijdens het gezinszwemmen.

Bent u op zoek naar een actieve uitdaging? Doe dan mee met 1 van de beweegactiviteiten:

  • Sixty Fit
  • Float Fit
  • Aquarobics
  • Aquajogging
  • Aquavaria
  • Aquapilates
  • Zwangerschapszwemmen
  • Baby-, peuter-, kleuterzwemmen

Let op: vergeet niet om vooraf uw plekje te reserveren voor de beweegactiviteiten via www.rijssen-holten.nl/zwembad.

Discozwemmen

Het discozwemmen kan natuurlijk niet ontbreken in het nieuwe zwembad. Daarom gaan we op zoals altijd op de laatste vrijdag van de maand een groot feestje bouwen voor al onze bezoekers tot en met 13 jaar. Op 30 juni 2023 gaan we tussen 19.00 en 20.45 uur dansen in het water op de laatste hits, gedraaid door onze eigen huis-DJ. Het zwembad toveren we om tot een echt disco met speciale lichteffecten.

Vindt u uw kind te jong om alleen te komen discozwemmen? Als ouder bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Zwemmen is voor iedereen

Wil je zwemmen om fit te worden? Of zwem je voor je plezier? Wil je liever baantjes trekken of doe je mee aan een activiteit? Zwembad De Koerbelt biedt het allemaal. Met een instructiebad, sportbad, whirlpool, een unieke 70 meter lange glijbaan waarbij je zelf een thema met geluid en verlichting kunt kiezen en een breed aanbod aan activiteiten is er waterplezier voor iedereen. Kom langs en ontdek het zelf!

Meer informatie over het nieuwe zwembad kun je lezen op www.rijssen-holten.nl/nieuwbouwzwembad.