Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Peiling hondenbeleid

Dit nieuwsbericht is verlopen.
12 mei 2022
Hoe tevreden bent u over de afvalbakken en de dispensers voor hondenpoepzakjes?

Tot en met 27 mei 2022 houden we een online peiling over het hondenbeleid in onze gemeente. Alle leden van het gemeentepanel en alle hondeneigenaren in onze gemeente krijgen een uitnodiging om de peiling in te vullen. Heeft u geen uitnodiging gekregen? Ook dan kunt u meedoen aan de peiling.

Waarom deze peiling?

Honden maken een belangrijk deel uit van de gemeenschap. Om de openbare ruimte voor iedereen schoon en veilig te houden heeft de gemeente voorzieningen voor honden en regels voor hondenbezitters.

In 2018 hebben we het Rijssen-Holten Panel en hondenbezitters in de gemeente gevraagd naar hun mening over deze voorzieningen en regels. Aan de hand van de uitkomsten van die peiling heeft de gemeente er twee jaar geleden voor gekozen om de hondentoiletten te verwijderen en daarvoor in de plaats extra afvalbakken en dispensers voor hondenpoepzakjes te plaatsen.

Na twee jaar willen we graag weten hoe tevreden hondenbezitters en andere inwoners zijn over de extra afvalbakken en de dispensers. Ook willen we weten of de regels rondom honden bekend zijn en wat onze inwoners vinden van de regels.

Vaker meedoen aan peilingen?

Wilt u vaker meedoen aan peilingen? Dan kunt u zich aanmelden voor het Rijssen-Holten Panel. Als lid van het Rijssen-Holten Panel ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten die 18 jaar of ouder zijn, kunnen lid worden. U kunt zich aanmelden via www.rijssen-holtenpanel.nl