Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Praat mee over de Wijk van de Toekomst

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 mei 2022

Ruim 40 procent van de bewoners uit de Wijk Plan Zuid en uit een deel van De Delle heeft zijn mening gegeven over de leefomgeving. De bewoners uit deze wijken hebben in maart een enquête ontvangen omdat hun wijk is aangewezen als Wijk van de Toekomst. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de wijken voor te bereiden op de toekomst. Zodat ook de volgende generaties met plezier in deze wijken kunnen en blijven wonen. Onder de bewoners die de enquête hebben ingevuld verloten we 10 cadeaubonnen. De winnaars krijgen binnen 2 weken bericht.

Wijk van de Toekomst

In de Wijk van de Toekomst gaat de gemeente samen met de inwoners aan de slag om de leefomgeving mooier, veiliger en beter te maken. Door middel van verschillende werkgroepen wordt er een plan gemaakt om deze doelen te behalen. Onderwerpen zoals gezondheid, veiligheid, eenzaamheid, betaalbaar en duurzaam wonen komen aan de orde. Bewoners kunnen meepraten door hun mening en advies te geven tijdens een van de klankbordgroepen.

Wilt u meepraten?

Woont u in de Wijk van de Toekomst en wilt u meepraten over de leefbaarheid van uw woonomgeving? Meld u zich dan aan voor een van de klankbordgroepen. Dit kan via een mail naar WijkvandeToekomst@rijssen-holten.nl.