Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen op 15 maart

Dit nieuwsbericht is verlopen.
22 februari 2023

15 maart zijn er weer verkiezingen. U kunt dan stemmen voor de Provinciale Staten en voor het Waterschap. Afgelopen week zijn de stempassen verzonden. Heeft u geen stempas gekregen? Of bent u uw stempas kwijt? Dan kunt u een nieuwe stempas aanvragen.

Stempas voor de waterschapsverkiezingen

Bent u 18 jaar of ouder en woont u op 30 januari in de gemeente Rijssen-Holten? Dan heeft u een stempas gekregen voor de verkiezingen van 1 van de waterschappen. Onze gemeente kent 3 waterschappen. Voor welk waterschap u mag stemmen, is afhankelijk van de plek in onze gemeente waar u woont. Op uw stempas ziet u voor welk waterschap u mag stemmen.

Stempas voor Provinciale Statenverkiezingen

Bent u 18 jaar of ouder, woont u in onze gemeente en heeft u de Nederlandse nationaliteit? Dan heeft u niet alleen een stempas gekregen voor het waterschap, maar ook voor de verkiezingen van de Provinciale Staten van Overijssel.

Nieuwe stempas aanvragen

Heeft u geen stempas gekregen? Of bent u uw stempas kwijt? Vraag dan voor 10 maart, 17.00 uur, een nieuwe stempas aan via www.rijssen-holten.nl/stempas. Tot dinsdag 14 maart, 12.00 uur, kunt u ook een nieuwe stempas aanvragen bij de balie Burgezaken. Maak hiervoor online een afspraak.