Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Theatervoorstelling ‘Wie niet weg is’ voor jongeren en ouders

Dit nieuwsbericht is verlopen.
25 april 2024

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan nodigen wij jou én je ouders van harte uit voor de theatervoorstelling ‘Wie niet weg is’ van theatergezelschap STOOK. Het is een leuke voorstelling over een belangrijk onderwerp. Na afloop is er voor iedereen een drankje. En je kunt er ook nog eens gratis naartoe!

Datum en tijdDonderdag 23 mei 2024
Tijd20.00 uur
(inloop vanaf 19.30 uur)
LocatieParkgebouw
Oosterhof 40
Rijssen
KostenGratis

Je kunt tickets bestellen via de website van het Parkgebouw

De theatervoorstelling

De theatervoorstelling duurt 50 minuten en zit vol humor, dans en muziek. Het gaat over 2 broers die elkaar kwijtraken in de chaos van de dag. Ze krijgen te maken met stress en eenzaamheid en hebben vragen die jij misschien ook wel herkent:

Hoe voorkom je dat je verdrinkt in een wereld die draait om presteren? Wat als het lijkt alsof iedereen een perfect leven leidt, behalve jij?

Praat erover

Wij organiseren deze theatervoorstelling omdat veel jongeren niet (helemaal) lekker in hun vel zitten. Dat geldt voor 1 op de 3 jongeren! Vaak vinden ze het moeilijk om daarover te praten en hulp te zoeken. Terwijl dat juist heel belangrijk is. Wij hopen dat deze theatervoorstelling het gemakkelijker maakt om met elkaar te praten over stress en eenzaamheid.

Samenwerking

De gemeenten Rijssen-Holten en Wierden organiseren deze theatervoorstelling samen met Loes. Loes is het Twentse platform waar ouders terecht kunnen met al hun vragen over opgroeien en opvoeden.

Binnenkort komt er ook op de website van de gemeente Wierden informatie over de voorstelling.