Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vroege rit buslijn 97 is terug

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 maart 2022

Vanaf 28 februari rijdt buslijn 97, Holten – Haaksbergen, weer een extra vroege rit. Deze rit is met ingang van de dienstregeling op 12 december 2021 gestopt met rijden. Omdat de rit voor reizigers belangrijk bleek om op tijd op bestemming te komen, is de rit weer terug. De eerste rit richting Holten vertrekt voortaan uit Haaksbergen in plaats van Goor. Daardoor ontstaat er een extra reismogelijkheid.

Richting Holten

Voorheen begon de eerste rit van lijn 97 om 6.00 uur met rijden vanuit Goor. Omdat de vroege rit nu om 5.32 uur uit Haaksbergen vertrekt, hebben reizigers uit Haaksbergen, St. Isidorushoeve en Hengevelde een nieuwe reismogelijkheid richting Goor, Holten en Markelo. In Goor sluit de bus aan op de treinen die vanaf 6.00 uur vertrekken naar Hengelo en Zutphen. De bus rijdt vervolgens via Markelo door naar Holten. Daar komt de bus rond 06.30 uur aan.

Richting Haaksbergen

De vroege rit vertrekt om 6.33 vanaf station Holten. De bus sluit in Goor aan op de treinen die om 7.00 uur vertrekken naar Hengelo en Zutphen. De bus rijdt via Hengevelde en St. Isidorushoeve door naar Haaksbergen. In Haaksbergen sluit de bus aan op de bus 62, die vertrekt om 7.30 uur, naar Enschede Station en Hogeschool Saxion.