Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Week van de ontmoeting 2023

20 september 2023

Om aandacht te vragen voor eenzaamheid staat de week van 28 september tot en met 4 oktober 2023 helemaal in het teken van verbinding en ontmoeting. In deze week organiseren verschillende organisaties in Rijssen-Holten activiteiten voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om mee te doen tijdens deze week.

Doe ook mee aan 1 van de activiteiten

Doe mee aan de gebakjesactie, kom koken in het Stadskwartier, kom naar een open les van Fysio Koninginneweg of doe mee aan 1 van de vele andere activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden vindt u op www.buurtkrachtrijssen-holten.nl/weekvandeontmoeting.

Samen één tegen eenzaamheid

De gevolgen van eenzaamheid kunnen groot zijn.Daarom werken we in Rijssen-Holten met verschillende organisaties samen om eenzaamheid tegen te gaan. We zetten daarbij in op kennis, herkennen en doorverwijzen. Meer informatie hierover vindt u op www.rijssen-holten.nl/eenzaamheid.

Zet u ook in tegen eenzaamheid

Zet u ook in tegen eenzaamheid Wilt u ook een activiteit organiseren in de week van de ontmoeting? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Dorien Willems van ViaVie Welzijn, via (06) 14 18 52 51 of willems@viaviewelzijn.nl.