Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Werkzaamheden aan rotondes in Holten en aan Reggesingel in Rijssen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
31 oktober 2022

De komende weken krijgen wordt er gewerkt aan een gedeelte van de Reggesingel in Rijssen en aan 2 rotondes in Holten. Dat heeft gevolgen voor het verkeer.

Vanaf 31 oktober: Reggesingel tussen de Stroekeld en de Morsweg (Rijssen)

Dit gedeelte van de Reggesingel wordt vanaf 31 oktober tot en met 11 november afgesloten, omdat de weg dan opnieuw geasfalteerd wordt. De rotonde Morsweg-Reggesingel en de kruising De Stroekeld-Reggesingel blijven tijdens de werkzaamheden wel open voor het verkeer.

De omleidingsroute voor het plaatselijke verkeer gaat via de Welleweg, Wijnand Zeeuwstraat en Karel Doormanstraat. Het regionale verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg A1.

Vanaf 7 november: Rotonde Oranjestraat-Markeloseweg (Holten)

Deze rotonde wordt afgesloten van 7 tot en met 18 november. Het verkeer wordt omgeleid via de Drostenstraat. Voor fietsers en wandelaars hebben de werkzaamheden geen gevolgen. Zij kunnen er gewoon langs.

Vanaf 5 december: Rotonde Deventerweg-Dorpsstraat (Holten)

Deze rotonde is afgesloten van 5 tot en met 16 december. Het verkeer wordt omgeleid via de Larenseweg en de provinciale weg N332. Voor fietsers en wandelaars hebben de werkzaamheden geen gevolgen. Zij kunnen er gewoon langs.