Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wonen in Het Opbroek

Dit nieuwsbericht is verlopen.
29 april 2022

Er komen nieuwe gemeentelijke kavels en een starterswoning beschikbaar in Het Opbroek.

Voor de starter

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis bouwt 1 tussenwoning. Voor meer informatie over deze starterswoning vindt u op de website van Roosdom Tijhuis.

Kavels

Voor de gemeentelijke bouwkavels geldt dat u de kavel zelf mag bebouwen of dat u zelf een aannemer mag kiezen om de kavel te bebouwen met een woning naar keuze (conform de regels van het bestemmingsplan).

Over de kavels en woning

Meer informatie maken we bekend bij de start van de inschrijving op 11 mei. Op www.rijssen-holten.nl/opbroek vindt u dan onder andere de prijzen en inschrijfvoorwaarden.

Verkoop via Roosdom Tijhuis

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis start vanaf 12 mei zelf ook met de verkoop van nieuwe woningen. Benieuwd naar deze woningen? Kijk dan op de website van Roosdom Tijhuis voor meer informatie.

Aanmelden deelname loting

Vanaf woensdag 11 mei kunt u zich online aanmelden voor de loting van de starterswoning en gemeentelijke kavels via www.rijssen-holten.nl/opbroek. Aanmelding voor deelname aan de loting kan tot uiterlijk woensdag 25 mei, 12.00 uur.

Wilt u als eerste op de hoogte blijven van het nieuws rondom Het Opbroek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan door een bericht te sturen naar opbroek@rijssen-holten.nl.