Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Word jij onze nieuwe collega?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
14 november 2022

Wil jij een baan waarin je iets kunt betekenen voor de inwoners van Rijssen-Holten? Kom dan bij ons werken! Wij hebben namelijk mooie plannen voor de gemeente. Om die te kunnen realiseren, hebben we nieuwe collega’s nodig. Op dit moment hebben we 17 vacatures, en de komende weken volgen er meer.

Als je bij de gemeente Rijssen-Holten gaat werken, kom je terecht in een diverse en ondernemende organisatie. Sommige van jouw nieuwe collega’s zijn bijvoorbeeld nachtbrakers, denk aan onze gladheidsbestrijders. Anderen zijn juist vroege vogels, zoals onze reinigers en beheerders. En al jouw 400 collega’s zijn bepaald geen doorsnee werknemers.

Ze werken met trots voor Rijssen-Holten: een gemeente die vaak (en graag!) in de prijzen valt en onder meer is uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste gemeente. Ze dragen graag verantwoordelijkheid. Oók wanneer hun werkzaamheden niet of minder zichtbaar zijn voor het oog van het publiek. Ze werken in een flexibele, laagdrempelige werkomgeving waar talent aangemoedigd wordt en waar ieders deur altijd open staat – zelfs die van de burgemeester. En iedereen die dat wil kan naast het inhoudelijke werk een stap extra zetten, bijvoorbeeld in de personeelsvereniging.

Meer informatie

Wil jij bij ons werken? Kijk dan op www.rijssen-holten.nl/werkenbij of we een vacature hebben die bij jou past.