Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Landelijke en provinciale maatregelen

De Rijksoverheid en de provincie Overijssel hebben maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen. Een overzicht van alle landelijke financiële regelingen vindt u op de website van Rijksoverheid.

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) is bedoeld voor bedrijven die door de coronacrisis omzetverlies lijden. Zij kunnen door NOW een gedeelte vergoed krijgen van hun loonkosten. De voorwaarden voor deze regeling vindt u op de website van Rijksoverheid en het UWV.

Aanvraag voor NOW indienen bij het UWV

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

Alle ondernemers met minimaal 30% omzetverlies kunnen in het 4e kwartaal van 2021 Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen voor hun vaste bedrijfslasten. Vanwege de impact van de maatregelen in november 2021, heeft het kabinet besloten om de eerder aangekondigde VLN-steunregeling voor het 4e kwartaal van 2021 niet te openen. In plaats daarvan wordt de regeling omgezet in TVL voor het 4e kwartaal en uitgebreid. Informatie over voorwaarden en aanvragen vindt u op de website van Rijksoverheid.

Heeft u vragen? Neem contact op met de accountmanager

Neem bij vragen contact op met accountmanager Vera Hakenberg, via (0548) 854 404 of v.hakenberg@rijssen-holten.nl, of Annemiek Mensink, via 06 1264 5469 of amensink@rijssen-holten.nl.  

Verschillende instanties bieden informatie over de gevolgen van het coronavirus en de beschikbare ondersteuningsmaatregelen. 

Houd ook rekening met de basisregels en actueel geldende coronamaatregelen. Een overzicht van deze maatregelen vindt u op de website van Rijksoverheid.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid 0800-1351.