Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Personeel

Heeft u openstaande vacatures? Zoekt u tijdelijk of vast personeel? De gemeente kan u helpen u aan het juiste personeel.

De gemeente Rijssen-Holten werkt actief aan de reductie van het aantal uitkeringsgerechtigden. Daarom wordt er op een professionele manier gewerkt aan arbeidsbemiddeling. Het doel is om werkgevers binnen de gemeente Rijssen-Holten te voorzien van gemotiveerde werknemers. Hierbij kan het gaan om bijstandscliënten, wsw geïndiceerde kandidaten of jongeren met een WIJ-inkomensvoorziening.

De arbeidsplaats kan van tijdelijke of van vaste aard zijn. Voor beide kunt u ons benaderen.

Kandidaten worden zorgvuldig voor u geselecteerd. We hebben veel kennis van onze cliënten en kunnen goed inschatten wat hun capaciteiten zijn. Wij zijn flexibel en financieel aantrekkelijk. Afhankelijk van de cliënt wordt het type arbeidsplaats gekozen dat past bij de cliënt en bij uw vraag. Dit kan gaan om een participatieplaats, een werkervaringsplaats of een aanstelling waarbij een gedeelte van de kosten door de gemeente wordt gesubsidieerd. Voor alle gevallen geldt dat wij als gemeente de eventuele begeleiding van de cliënt op ons nemen en het papierwerk voor de aanvragen.

Op de website van het Ondernemersplein vindt u meer informatie.