Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Startende ondernemers

Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf. Wilt u ondernemer worden? Of bent u startende ondernemer? Dan kunt u bij verschillende organisaties en websites terecht voor meer informatie, adviezen en tips om zo goed mogelijk van start te gaan.

De Startversneller is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Door middel van coaching en opleiding ontwikkelen we je ondernemersvaardigheden, we attenderen je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van maximaal € 1000,-, die je in kunt zetten voor een coachingstraject. Daarnaast kun­ je een tweede voucher aanvragen voor het doen van een vakgerichte opleiding of training. De gemeente Rijssen-Holten ondersteunt dit initiatief vanuit de Provincie Overijssel. Als aangewezen ondernemershub worden in Rijssen-Holten intervisiebijeenkomsten gepland. Kijk voor meer informatie op www.destartversneller.nl.

Starten in Twente is hét online platform voor startende ondernemers. Het is een initiatief van Twentse gemeenten en ROZ. Op de website van Starten in Twente vindt u belangrijke informatie over het starten van een bedrijf. Ook kunt u hier terecht voor advies en een overzicht van ondernemersverenigingen en netwerken. Op de website vindt u praktische tools om uw bedrijf te testen, klanten te leren kennen of markten te verkennen.

Het ROZ werkt voor en in opdracht van bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek en andere overheden. Het doel van ROZ is ondernemerschap stimuleren door samen te werken met veel verschillende organisaties, bedrijven en instellingen. Bij ROZ vindt u informatie over hoe u goed voorbereid van start gaat, tips, adviezen en antwoord op veelgestelde vragen.

Heeft u vragen over het ondernemerschap in Rijssen-Holten? Neem dan contact op met een van de accountmanagers bij de gemeente.