Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aankondigingen aanbestedingen, verkopen en marktconsultaties

Als gemeente zijn we wettelijk verplicht opdrachten van een bepaalde waarde te publiceren. Voor opdrachten met een lagere waarde geldt deze publicatieplicht niet. We streven naar een zo groot mogelijke transparantie bij de inkoopprocedures. Daarom publiceren we op deze website aankondigingen van opdrachten waarvoor deze wettelijke plicht niet geldt. 

Oudere publicaties

Bent u op zoek naar oude aankondigingen van aanbestedingen, verkopen en marktconsultaties? Deze vindt u via de knop hieronder.

Aankondigingen aanbestedingen

Hieronder vindt u aankondigingen van aanbestedingen en marktconsultaties. De datum van publicatie vindt u voor de titel van de aankondiging. Op een gesloten aankondiging kan niet meer gereageerd worden.

De gemeente Rijssen-Holten is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform het gemeentelijke inkoop- en aanbestedingsbeleid voor Toegangscontrolesysteem voor de overdekte sportaccommodaties gemeente Rijssen-Holten. Zie voor meer informatie over de opdracht Aankondiging MOA Toegangscontrolesysteem voor de overdekte sportaccommodaties gemeente Rijssen-Holten

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf dinsdag 09-04-2024 tot en met maandag 15-04-2024, en moeten worden gemaild aan: aanbesteden@rijssen-holten.nl.

Inschrijfformulier

Hier vindt u het inschrijfformulier Aanmeldformulier MOA Toegangscontrolesysteem voor de overdekte sportaccommodaties gemeente Rijssen-Holten

De gemeente Rijssen-Holten is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform het gemeentelijke inkoop- en aanbestedingsbeleid voor “Aanleg mineraal gevulde kunstgras velden SV Excelsior ’31 en Sportclub Rijssen”. Zie voor meer informatie over de opdracht “22-03-2024 AANKONDIGING MOA aanleg minerale gevulde kunstgras velden SV Excelsior 31 en Sportclub Rijssen”.

De gemeente Rijssen-Holten is van plan binnenkort te starten met een meervoudig onderhandse aanbesteding conform het gemeentelijke inkoop- en aanbestedingsbeleid voor de Omgevingsvisie de Banis aan te besteden. Zie voor meer informatie over de opdracht Aankondiging MOA Omgevingsvisie de Banis.

Zie voor meer informatie over de opdracht het formulier: “RSC 2022-02 Omschrijvingsformulier onderhandse aanbesteding (versie 2015-06-03)”.