Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aankondiging loting woningen 12 april 2023 Het Opbroek in Rijssen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
12 april 2023

Op maandag 15 mei 2023 wijzen wij met een loting woningen en kavels uit het Opbroek toe. Het gaat om 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen voor starters, 1 kavel voor een vrijstaande woning en 2 kavels voor 2-onder-1-kapwoningen.

Aanmelden voor de loting kan tot woensdag 26 april 2023, 12:00 uur

Voor deelname aan de loting en de koop van een woning of kavel gelden voorwaarden. Het aanmeldformulier en een overzicht van de voorwaarden vindt u op www.rijssen-holten.nl/lotingmei2023.

Met de loting wijzen we de woningen toe

De loting bepaalt de volgorde waarin wij de woningen toewijzen. De notaris voert de loting uit. Als wij uw deelname goedkeuren, krijgt u een nummer. Met dit nummer doet u mee aan de loting. Als de loting bepaalt dat u een woning of kavel krijgt toegewezen, krijgt u een optie tot vrijdag 26 mei 2023, 12.00 uur. U heeft tot dan om aan te geven of u de kavel of woning wel of niet wilt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rijssen-holten.nl/lotingmei2023. Hier vindt u informatie over de voorwaarden, de loting en de woning- en kavelprijzen. Ook vindt u hier het aanmeldformulier. Informatie over waar de woningen komen te staan vindt u op www.rijssen-holten.nl/opbroek