Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Deze week eerste Lommerdmarkt 2023

Dit nieuwsbericht is verlopen.
26 juli 2023

Donderdag organiseert de gemeente de eerste Lommerdmarkt van deze zomer. Op de Lommerdmarkt kunnen kinderen en volwassenen gebruikte goederen verkopen. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de Lommerdmarkt gratis. Vanaf 16 jaar zijn de kosten € 6,50 per strekkende meter. Na 27 juli zijn er nog Lommerdmarkten op 3, 10, 17 en 24 augustus. Meer informatie over de Lommerdmarkten is te vinden op www.rijssen-holten.nl/lommerdmarkt.

Voor de veiligheid sluiten we een deel van de Enterstraat af tijdens de Lommerdmarkt

Het gaat om het gedeelte tussen de Oranjestraat en Wierdensestraat. Gemotoriseerd verkeer kan hier dan niet langs. De Enterstraat hoort niet bij het marktterrein.

Tijdens de Lommerdmarkten voeren de Boa’s parkeercontroles uit

Omdat het dan druk is in het centrum van Rijssen zien we dat bezoekers soms fout parkeren.

Parkeergarage de Hagen blijft in de nacht van woensdag op donderdag open

Dit gebeurt bij alle Lommerdmarkten. Veel parkeerplaatsen in de omgeving zijn dan niet beschikbaar omdat we het terrein afzetten. Omwonenden kunnen dan in parkeergarage De Hagen parkeren.

Vergunning

Er is geen vergunning nodig om spullen te verkopen op de Lommerdmarkt. Wilt u snacks of andere etenswaren verkopen? Dan heeft u wel een vergunning nodig. Meer informatie en een plattegrond van het marktterrein vindt u op www.rijssen-holten.nl/lommerdmarkt.