Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gratis energiebesparende maatregel

6 september 2023

Energiekosten verminderen? Vraag een gratis energiebesparende maatregel aan

U kunt uw energierekening flink verlagen door energiebesparende maatregelen te nemen. Maar bijvoorbeeld uw huis isoleren kan veel kosten met zich meebrengen. Zijn deze kosten voor u een uitdaging? Dan helpen wij u graag.

Wij bieden 1 energiebesparende maatregel aan

Woont u in onze gemeente en heeft u een koopwoning? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gratis energiebesparende maatregel aan uw woning. U kunt bijvoorbeeld denken aan het isoleren van de vloer, spouwmuur of het plaatsen van een warmtepomp.

Samen met een energiecoach van GroenDoen kijkt u welke energiebesparende maatregel het meest geschikt is voor uw woning. Als u deze maatregel laat uitvoeren, betaalt de gemeente de rekening.

Dit aanbod is bedoeld voor woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen nemen, maar voor wie de kosten een uitdaging zijn. U kunt gebruikmaken van dit aanbod als uw inkomen maximaal 120% van de bijstandsnorm is. Ook mag er niet te veel geld op uw bankrekening staan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gratis energiemaatregel? Kijk dan op www.rijssen-holten.nl/gratismaatregel of neem contact op met het Energieloket via (0548) 85 48 54. U kunt ook mailen naar duurzaam@rijssen-holten.nl.