Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

GroenDoen zoekt energiecoaches

Dit nieuwsbericht is verlopen.
27 oktober 2022

Het Energieloket GroenDoen helpt inwoners van Rijssen-Holten kosteloos bij het vinden van antwoorden op alle vragen over het verduurzamen van hun woning. Onder andere door woningeigenaren in contact te brengen met energiecoaches. Door de toenemende vraag naar advies over verduurzaming in onze gemeente is GroenDoen op zoek naar nieuwe energiecoaches.

Energiecoach worden, iets voor u?

Energiecoaches zijn vrijwilligers uit de gemeente Rijssen-Holten die hun ‘noabers’ adviseren over het verduurzamen van hun woning. GroenDoen zoekt enthousiaste mensen die met veel passie deze rol willen vervullen. Een energiecoach moet affiniteit hebben met duurzaamheid, sociaal vaardig zijn en graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren. U hoeft geen technische achtergrond te hebben om energiecoach te worden.

Wat doet een energiecoach?

Een energiecoach brengt huisbezoeken aan mensen die vragen hebben over het verduurzamen van hun woning, is periodiek aanwezig in het energieloket en vormt samen met de andere energiecoaches een netwerk. Om elkaar te helpen, te inspireren en kennis te delen.

GroenDoen verzorgt uw opleiding

GroenDoen zorgt voor goede ondersteuning en een professionele opleiding tot energiecoach. De opleiding kan zowel digitaal als fysiek worden gevolgd. De digitale opleiding kan op elk gewenst moment worden gestart. De fysieke opleiding start in september.

Wilt u energiecoach worden? Heel erg fijn! Scan de QR-code en meld u aan via groendoenwij.nl.
Nog vragen? Mail ze naar energieloket@groendoenwij.nl.