Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Pop-up voor herhaalprik in Rijssen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 oktober 2022

GGD Twente organiseert op maandag 31 oktober en maandag 14 november een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie aan de Schild 1, Rijssen (gemeentehuis pleinzijde). De tijdelijke locatie is bedoeld voor inwoners uit de directe omgeving die zijn uitgenodigd voor een corona-herhaalprik.

Alleen op afspraak

U kunt alleen bij de pop-up terecht met een afspraak voor een herhaalprik. Er is dus geen vrije inloop. De afspraak maakt u vanaf 25 oktober via de website www.planjeprik.nl of telefonisch via 0800-7070. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kijk op www.coronavaccinatie.nl/herhaalprik of uw geboortejaar al aan de beurt is voor een herhaalprik.

Laagdrempelig

Samen met gemeenten in de regio kijkt de GGD waar ze kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij kunnen vaccineren. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona. 

Waarom een herhaalprik

In het najaar en in de winter kan het coronavirus opleven. Met een herhaalprik kunnen mensen de bescherming tegen het virus weer op peil brengen. De vernieuwde vaccins beschermen tegen meer varianten van het virus, waaronder de omikronvariant. Hoe meer inwoners de coronaprik halen, hoe beter een opleving van het coronavirus kan worden afgeremd. Zo voorkomen we samen dat de zorg het te druk krijgt. En helpen we met elkaar bedrijven, winkels en sportscholen open te houden.

Meer informatie?

De vaste vaccinatielocaties in Twente zijn in Almelo, Enschede en Nijverdal. Bij deze locaties kunt u naast de herhaalprik ook op afspraak terecht voor de eerste en/of tweede coronaprik. Kijk voor meer informatie op www.ggdtwente.nl/corona.