Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vrijwilligers Energieloket gezocht!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
26 april 2023

Wij openden op 13 april 2023 aan de Elsenerstraat 12 in Rijssen het nieuwe Energieloket GroenDoen. Hier kunt u als inwoner terecht voor gratis, onafhankelijk en vrijblijvend advies over energiebesparing, subsidies en duurzame maatregelen. Dit nieuwe Energieloket vervangt het inloopspreekuur van/op donderdagavond in het gemeentehuis. Het Energieloket is geopend op maandag en vrijdag van 10.00 – 17.00 en op donderdag van 13.00 – 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

GroenDoen zoekt enthousiaste vrijwilligers die met veel passie het Energieloket willen bemensen en graag een lokale, maatschappelijke bijdrage willen leveren. Heeft u duurzaamheid hoog op uw lijstje staan en maakt u makkelijk contact? Lees dan gauw verder!

Wat gaat u doen?

Wij vragen een inzet van ongeveer 8 uur per week. Het gaat dan om 1 dag of 2 dagdelen. De werkzaamheden zijn onder andere het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van eenvoudige vragen en het inplannen van afspraken. Daarnaast zorgt u ervoor dat alle materialen op orde zijn of besteld worden.

Meld u aan!

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Simone Huntink, projectleider van het Energieloket. Stuur een mail naar energieloket@groendoenwij.nl.

Wilt u graag meer informatie over het Energieloket en over GroenDoen? Kijk dan op www.groendoenwij.nl.