Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Handige links

Een paar handige links op een rij.

Ondernemersplein

Op initiatief van de rijksoverheid hebben diverse landelijke instanties zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het Centraal Bureau voor de Statistiek, de Rijksdienst voor het wegverkeer, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie van Sociale Zaken met elkaar een digitaal bedrijvenloket ingericht, waar (startende) ondernemers informatie kunnen vinden. U vindt deze informatie op Ondernemersplein.nl

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel beheert niet alleen het handelsregister, maar ondersteunt ondernemers ook met vragen op het gebied van de start c.q. overname van een bedrijf, internationale handel, innovatie en financiering. 

Het dichtstbijzijnde filiaal is gevestigd in Enschede: Hengelosestraat 585, 7521 AG Enschede

U vindt steeds meer informatie van de Kamer van Koophandel op haar website www.kvk.nl en op Ondernemersplein.nl. Daarnaast kunnen startende ondernemers deelnemen aan cursussen en online-seminars over uw start als freelancer/zzp’er, de financiering van uw bedrijf of het starten van een webshop.

Overige adressen

Informatie over het beginnen van een eigen bedrijf treft u ook aan bij Ondernemersplein.nl en het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid.