Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Steunpunt coronazorgen

Op het Steunpunt Coronazorgen vindt u hulp en informatie over hoe u met uw gevoelens en zorgen om kan gaan in de coronacrisis. Ook staan er per onderwerp verwijzingen naar andere organisaties.

Het Steunpunt Coronazorgen is er voor iedereen, in het bijzonder voor als u het emotioneel zwaar heeft door de gevolgen van het coronavirus (SARS-CoV-2). Bijvoorbeeld als u zelf COVID-19 heeft (gehad) of een dierbare in uw omgeving. Of als u in de zorgverlening werkt. Maar ook als u door deze crisis het gevoel hebt dat u uw vooruitzichten op de toekomst kwijt bent.

Meer informatie vindt u op de website van het Steunpunt Coronazorgen

Ik heb zorgen

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen van de overheid om het virus onder controle te krijgen, hebben grote gevolgen voor ons allemaal. Het raakt ons in het dagelijks leven, privĂ© en in het werk. Als u zich zorgen maakt, en op zoek bent naar hulp of informatie over hoe u met uw  zorgen en gevoelens om kan gaan in de coronacrisis, dan vindt u op het Steunpunt Coronazorgen tips, adviezen en verwijzingen naar andere organisaties die u verder kunnen helpen.

Lees meer over hoe u met uw zorgen om kan gaan

Ik help een ander

Helpt u regelmatig andere mensen? Bent u mantelzorger en is de situatie lastiger geworden? Of bent u ineens mantelzorger geworden voor een dierbare die COVID-19 heeft (gehad)? Op Steunpunt Coronazorgen vindt u tips om uzelf, maar ook anderen te ondersteunen. 

Lees meer over hoe u anderen kunt helpen

Ik werk in de zorg

De coronacrisis legt een enorme druk op de gezondheidszorg en zorgprofessionals. De situatie veroorzaakt stress en onrust. Hoe blijven u en uw collega’s in deze tijd mentaal gezond? Ook daarover geeft het Steunpunt Coronazorgen informatie en tips.

Lees meer informatie en tips voor medewerkers in de zorg